Over ADF

ACHTER DE FEITEN is een collectief van vier journalisten die de onderzoeks- en documentairejournalistiek een warm hart toedragen. Omdat zij alle vier op freelance basis werken en/of hun journalistieke activiteiten combineren met een andere functie, is het voor hen onmogelijk om deze vormen van journalistiek op eigen kracht uit te oefenen. Door de krachten te bundelen maken ze ditĀ toch mogelijk.

ACHTER DE FEITEN streeft ernaar om minimaal twee keer per jaar een nieuw project ter hand te nemen. De resultaten van elk project worden op de website gepubliceerd en eventueel tegen betaling aan andere nieuwsmedia aangeboden. Daarnaast is ACHTER DE FEITEN ook in te huren. Wanneer u contact met ons opneemt, kijken wij wie van ons beschikbaar is/het meest geschikt is om uw opdracht uit te voeren. Het tarief is afhankelijk van het aantal uren en het te leveren eindproduct.

Tot nu toe heeft ACHTER DE FEITEN twee publicaties op zijn naam staan: een publicatie over ‘privacy en de Bonuskaart’ (mede tot stand gekomen door een subsidie van het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten en gepubliceerd in NRC Handelsblad op 3 januari 2015) en een publicatie over de onopgeloste moord op Ruud de Ranitz (gepubliceerd in het Algemeen Dagblad op 7 juni 2016). Momenteel werkt achter de feiten aan een derde project, genaamd ‘De demonstrant’, waarover later meer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s